Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Programma Wagenborger Boys en NWWC

Op vrijdagavond begint dit weekend het voetbalprogramma. Het 35+team gaat die avond naar Kantens. Ze nemen het daar op tegen NEC, KRC en Eenrum. Met drie nipte nederlagen op eigen veld, kan het komende vrijdag alleen maar beter gaan voor de veteranen van Wagenborger Boys.

Het damesteam van Wagenborger Boys won de vorige keer drie wedstrijden en verloor er eentje. De dames staan nu tweede in de competitie. Vrijdag spelen de dames in Zandeweer.

Op zaterdagmorgen gaat de bal om 09.00 uur weer rollen in Wagenborgen. Om 09.00 uur neemt NWWC JO11 het op tegen FC Lewenborg. NWWC JO17 mag om 10.30 uur aftrappen tegen MOVV. JO17 won vorige week van VAKO met 0-4 en staat nu derde in de competitie.

In de middag speelt het eerste elftal uit tegen Meedhuizen. Boys 1 verloor afgelopen weekend van Scheemda met 1-6. Tegenstander Meedhuizen won met 0-3 van Meeden. Het door blessures getergde team van trainer Enderle zal proberen het Meedhuizen zaterdag zo lastig mogelijk te maken. Daar kunnen zij natuurlijk alle support bij gebruiken. De aftrap is om 14.30 uur.

Het Twaide neemt het zaterdag in Wagenborgen op tegen Noordpool 3 om 14.15 uur. De uitwedstrijd tegen Noordpool werd met 3-1 verloren. De afgelopen twee wedstrijden is het Twaide on fire en wist het met goed voetbal te winnen en veel goals te maken. Zaterdag zal het Twaide dit tegen de nummer 4 Noordpool ook proberen. De wedstrijd zal worden gefloten door Mickel Hansen.

JO17