Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Programma Wagenborger Boys en thuiswedstrijden NWWCKomende zaterdag komen er weer wat teams van NWWC in actie in Wagenborgen.

Als eerste trapt NWWC JO10 af tegen SGV JO10. Deze derby begint om 09.00 uur. Om 10.30 uur neemt NWWC JO13 het op tegen Veendam 1894 JO13.

In de middag wordt er in Wagenborgen niet gevoetbald. Het eerste elftal speelt uit tegen VVS. Vorige week won het eerste thuis tegen Muntendam met 7-2. Bij vlagen liet Wagenborger Boys mooi en attractief voetbal zien, de score had nog wel wat hoger kunnen zijn. De stijgende lijn naar boven lijkt met twee mooie overwinningen ingezet. Tegenstander VVS staat op plek 3 en doet mee in de strijd om de titel. In de thuiswedstrijd tegen VVS werd er een punt gepakt, de wedstrijd eindigde in 2-2. Hopelijk kunnen de mannen van Boys 1 zaterdag ook weer een punt noteren. De aftrap is om 14.30 uur in Oostwold. Het Twaide kwam afgelopen zaterdag niet in actie. Het Twaide mag zaterdag naar de nummer twee Corenos. Thuis werd er met 1-3 verloren. Leider van der Laan zal met een goed plan moeten komen om Corenos te verrassen. De aftrap in Roodeschool is om 14.30 uur.