Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Het laatste toernooi van de dames dit jaar is in Wagenborgen.

We krijgen versterking van Delana en Lisa.

Het toernooi beginnen wij tegen VVS/ MOVV. De vorige keer begonnen wij deze wedstrijd met een pretopstelling. Dat was alles behalve prettig.

We beginnen de wedstrijd goed, veel rust aan de bal, goede samenspel, er worden kansen gecreëerd maar een doelpunt blijft uit. Er wordt gewisseld en dat bleek een gouden wissel te zijn. Lisa komt erin en zij zet een goede aanval op. Zij speelt Tamara vrij voor de goal en ze mag de score openen, haar 1e doelpunt is een feit! We blijven de druk zetten maar een 2e doelpunt komt er niet.

Het is zo koud dat Jackelien haar moeder aanstuurt voor warme thee. Maar eerst moet er gevoetbald worden tegen WEO.

Wederom beginnen wij de wedstrijd, zo mooi om te zien. Lisa mag in de spits blijven staan en dat pakte goed uit. Na een goede uittrap van Karin neemt Lisa de bal goed aan, draait bij haar tegenstander en scoort haar 1e doelpunt. Onze aandacht verslapt even en daar profiteerd WEO direct van voordat wij het weten is het alweer 1-1.

Wij laten de koppies niet hangen en gaan weer volop in de aanval. Na een uitstekende pass van Jackelien scoort Lisa de 2-1. Wij blijven aanvallen en na een perfecte één tweetje tussen Evelien en Tamara krijgt Lisa de bal en maakt de 3-1. Een HATTRICK voor Lisa.

Na deze mooi overwinning heeft het team wel een kopje thee verdient. Mama Bedankt!!

En dan de laatste wedstrijd tegen de altijd lastige Nieuwolda.

De thee heeft goed geholpen want binnen een minuut scoort Evelien de 1-0. Niet veel later kan de score verdubbeld worden maar de bal gaat net naast. Nieuwolda wordt wel sterker maar wij verdediging goed. Wij blijven kansen creëeren maar helaas komt de welverdiende 2e doelpunt niet. Wij blijven geloven in een stunt tegen Nieuwolda.

Helaas bleef deze stunt uit en verliezen wij de wedstrijd met 2-1.

Het seizoen sluiten wij af met een mooie 2e plaats. Goed gedaan dames!

Trouwe supporters BEDANKT voor jullie aanmoedigingen.

De Bever-reporter