Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Komend weekend een mooi programma voor Wagenborger Boys. Op de vrijdagavond spelen de dames thuis tegen Nieuwolda, WEO en de combinatie MOVV/VVS. De dames staan op plek 2 in de competitie, achter kampioen Nieuwolda. Bij 1 overwinning op de vrijdagavond is plek 2 zo goed als zeker. De eerste wedstrijd is om 19.30 uur.

Het 35+team komt ook weer in actie, de laatste toernooiavond wordt afgewerkt in Ten Boer. De veteranen van Boys staan op de laatste plek maar kunnen op de laatste speeldag goede buur Siddeburen voorbij streven.

Het eerste elftal gaat op bezoek bij koploper Scheemda. Scheemda won afgelopen zaterdag met 9 man van Meeden. Wagenborger Boys raakt steeds beter in vorm en pakte zaterdag eindelijk de eerste 3 punter. Komende zaterdag gaan de mannen van Enderle het Scheemda zo lastig mogelijk maken. De aftrap is om 14.30 uur.

De thuiswedstrijden van NWWC worden zaterdag gespeeld in Woldendorp. Het Twaide is vrij en zal niet in actie komen. Het Twaide won afgelopen zaterdag van Holwierde, ivm afwezigheid van de reporter is er helaas geen verslag gemaakt.