Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Programma Wagenborger Boys

Komende zaterdag is er in de ochtend geen wedstrijdprogramma. De thuiswedstrijden van NWWC worden gespeeld in Woldendorp. Er wordt wel gevoetbald. Om 09.30 uur is er een kaboutertraining verzorgd door Martijn Meijer.

In de middag speelt het eerste elftal thuis om 15.15 uur tegen Westerlee 1. Tegenstander Westerlee won afgelopen weekend met 2-0 van Muntendam. Westerlee staat op plek 8 in de competitie met 9 punten. Wagenborger Boys 1 staat op plek 11 met 2 punten. Afgelopen zaterdag leek het eerste elftal af te stevenen op 3 punten tegen Meeden. Er werd goed gevoetbald en 15 minuten voor tijd stond het nog 2-1. Helaas werd er met 2-4 verloren. Tegen Westerlee gaan de mannen van Enderle wederom de mouwen opstropen om drie punten te pakken. Hopelijk valt het kwartje zaterdag de goede kant op.

Het Twaide pakte zaterdag een zwaarbevochten punt tegen de Fivel 3. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Holwierde 3 op het programma. De aftrap is om 12.15 uur. Holwierde 3 kwam afgelopen zaterdag niet in actie en staat op plek 9 in de competitie. Het Twaide staat op plek 11, maar kan bij een overwinning over Holwierde heen.

35+ en de dames komen niet in actie.