Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Beste leden,
Als gevolg van het corona virus zullen tot en met 6 april alle wedstrijden en trainingen komen te vervallen. Zie hiervoor ook het onderstaande bericht van de KNVB. Wanneer er veranderingen plaatsvinden zullen wij jullie via de website en de diverse app-groepen op de hoogte houden.

Helaas zullen de activiteiten omtrent de super zaterdag (officiële ingebruikname kunstgrasveld) op 21 maart komen te vervallen. Wij hopen dat de gedane voorbereidingen op een nieuwe datum kunnen plaatsvinden.

Het bestuur

Melding KNVB

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het betaald- en amateurvoetbal.

De consequenties voor alle wedstrijden op het veld en in de zaal, bij de mannen, vrouwen en de jeugd, kunnen later bekendgemaakt worden. Tot en met 6 april stonden er inmiddels al geen interlands meer gepland.

Het kabinet heeft tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.