Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

In november heeft onze huidige trainer Reitze Enderlé in een gesprek met het bestuur aangegeven aan het einde van het lopende seizoen te willen stoppen als trainer. Reitze wilde dit vroegtijdig aangeven zodat de vereniging de tijd had om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.
Daaropvolgend heeft het bestuur aan de spelersraad gevraagd om in overleg met het bestuur een profielschets/vacature op te stellen. Na wederzijdse goedkeuring is de profielschets/vacature openbaar gemaakt. Op 19 december hebben er sollicitatiegesprekken plaatsgevonden en hebben spelersraad en bestuur een keuze kunnen maken. Per 1 augustus 2020 is Patrick Santing de nieuwe trainer bij de heren en daarnaast coach van het eerste elftal. Patrick heeft een contact voor 2 jaar getekend. Wij heten Patrick van harte welkom bij de vv Wagenborger Boys en wensen hem een mooie en sportieve tijd toe. In het onderstaande verhaal stelt hij zich graag aan jullie voor.

Een nieuwe trainer, een nieuwe uitdaging.
Met trots en veel plezier mag ik mij voorstellen als de nieuwe trainer van Wagenborger Boys. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 begint er voor mij en voor mijn kompaan Jacob Dijk een nieuw avontuur.
Mijn naam is Patrick Santing, 37 jaar, vader van 3 kinderen en momenteel woonachtig in Hoogezand. Na diverse jeugdteams te hebben getraind bij o.a. Veendam 1894 ben ik in 2017 hoofdtrainer geworden van de dames van HS’88. Samen met de selectie en staf hebben we de afgelopen 2 en half jaar doelstellingen behaald en is het team een vaste waarde geworden in de 3e klasse van het vrouwenvoetbal.
Na 3 seizoenen vond ik het echter tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam deze club op mijn pad. Na een goed gesprek met het bestuur en de spelersraad bleek al snel dat we deze uitdaging aan moesten gaan. Samen met mijn vaste assistent Jacob Dijk en een nog vanuit de club aangestelde leider zien we er dan ook erg naar uit om bij deze mooie en gezellige club te beginnen.
Met het nieuwe kunstgrasveld en de vernieuwde accommodatie kunnen we alleen maar vooruit kijken en ik ben blij om met deze faciliteiten te kunnen werken.
Tot slot hoop ik dat we samen met alle betrokkenen en volgers van onze club een mooie tijd tegemoet gaan en we gaan elkaar zeker zien op en rond de velden.
Patrick Santing