Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

De Stichting Eemsdelta Sportevenementen organiseert verschillende sportevenementen in de regio Eemsdelta. Eén van die evenementen is de SES regiocup waar ook de senioren van vv Wagenborger Boys aan deelnemen. Dit toernooi wordt in samenwerking met Eurocup Delfzijl georganiseerd en vindt plaats in de loods van Wijnne Barends in de haven van Delfzijl, omgedoopt tot het Groningen Seaports Stadion. Het betreft een indoor-soccertoernooi dat op kunstgras wordt gespeeld en waarbij de aanwezige boarding en licht- en geluidsinstallatie zorgen voor een spectaculair verloop.

Twee dames van vv Farmsum zijn 3 jaar geleden begonnen met lobbyen om ook vrouwen voetbal op het programma van te krijgen en dat is ze gelukt!
Op 10 januari vindt de eerste Ladies Cup plaats in het Groningen Seaports Stadion te Delfzijl. 8 teams zullen deelnemen aan de eerste editie van dit toernooi.

De dames van vv Wagenborger Boys zullen tijdens dit toernooi, wat start om 17 uur, uitkomen in Poule A. Daarin zullen ze de strijd aangaan tegen Nec Delfzijl, vv Holwierde en vv de Fivel.
Na het spelen van de kruisfinales zal het om 20 uur de uiteindelijke winnaar bekend zijn.
De bevers kunnen jullie support goed gebruiken en hopen op een leuk, sportief en vooral gezellig toernooi. Dus noteer in je agenda: 10-01-2020 17.00 uur!