Voetbalvereniging Wagenborger Boys 

 

Woensdag 18-09-2019

Aanvang 20.00 uur

Selectie; Jochem Smit, Ruben de Gries, Erik Kort, Sander Levinga, Wesely Sannes, Fokko-Jan Sebens, Jaap Enderle, Christiaan de Gries, Bart Hiemstra, Johan Lubbers, Arjan Haveman, Cody Kuipers, Robbert Kowalszky, Mike Poker.

De bekerwedstrijd tegen WVV word gespeeld op het gloednieuwe kunstgrasveld van de vv wagenborger boys. Met man en macht is er de afgelopen periode gewerkt om het veld speelklaar te maken. Ook de veldverlichting is gereed weliswaar op dieselolie maar we kunnen los….

Tegen WVV, geen onbekende tegenstander van de Boys, spelen de Boys hun 3e bekerwedstrijd. De eerste twee bekerwedstrijd respectievelijk tegen de Fivel en DVC Appingedam ging verloren. Vooral de wedstrijd tegen DVC bleek het voetballend vermogen van de Damsters net te veel voor de Boys. Het eerste half uur konden we nog redelijk meevoetballen en tegenhouden maar een kwartier voor rust was het snel gedaan en liepen de Damsters snel uit naar 5-0. De 2e helft bleef de schade beperkt door een wat meer alert spelende Boys en het gas terugnemen van DVC waarbij DVC nog een keer scoorde en de Boys (alweer!) een strafschop miste! De bekerwedstrijd tegen de Fivel, in de 1e helft gespeeld onder barre weersomstandigheden, was een aardige wedstrijd met in de 1e helft een sterk spelend Wagenborger Boys waarbij de spelopvatting overeenkwam met de afspraken die tijdens de wedstrijdbespreking waren gemaakt. Boys liep in de 1e helft uit naar 3-0 maar hielp de Fivel direct na rust in het zadel met een snelle tegengoal en met een daarna een sterk aandringen de Fivel. Met een bizar scoreverloop in de 2e helft (met nog een gemiste strafschop aan Boys zijde) eindigde deze bekerwedstrijd in een 6-4 nederlaag voor Wagenborger Boys.

De bekerwedstrijden worden door de staf en spelers gezien als voorbereiding op het nieuwe seizoen met daarbij nog een aantal oefenwedstrijden. De oefenwedstrijd tegen Mussel kon vorige week geen doorgang vinden omdat het veld nog niet gereed was. Ook tegen WVV liggen de accenten op de voorbereiding, uitproberen en ook de bezetting van een aantal posities waarbij een aantal spelers nog knokken om een basisplek. Maar we gaan altijd het veld in met de intentie om een goed resultaat neer te zetten met attractief voetbal waarbij we onze trouwe supporters vooral ook willen vermaken. Komende zaterdag gaat het weer om de punten als BATO met een sterk gerenoveerde selectie op bezoek komt in Wagenborgen.

Dinsdag 24 september om 20.00 uur spelen de Boys nog de oefenwedstrijd tegen Woldendorp en Omstreken!