Skip Navigation LinksHome > Club van 50 > Mededelingen

Wat is het doel van de Club van 50?

Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor voetbalvereniging Wagenborger Boys te kunnen realiseren.

Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 50?

- U steunt voetbalvereniging Wagenborger Boys
- U krijgt een vermelding op het ‘Club van 50’ bord in de kantine en op de website
- U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Club van 50
- U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50
- U ontvangt natuurlijk eeuwige roem !!!!

Eenieder die lid wordt van de Club van 50 betaalt € 50,00 per jaar. Het jaar loopt gelijk aan het competitiejaar van 1 juli tot 1 juli. Deelname aan de club van 50 wordt stilzwijgend per jaar verlengd. De betaling geschiedt via factuur op rekening van de Club van 50.

Hoe verloopt de medezeggenschap?

Een keer per jaar, wordt onder het genot van een hapje en een drankje, door de club van 50 een vergadering belegd met als doel een bestemming te bepalen voor het binnengekomen geld van de club van 50. De leden mogen hier zelf voorstellen voor doen. Eveneens mag het bestuur met voorstellen komen. Het kan ook zo zijn dat er aan meerdere projecten geld wordt besteed, maar dit is afhankelijk van de beslissing van de meerderheid van de leden van de club van 50. De leden van de club van 50 beslissen hierover waarbij de opzet is dat per sponsorbordje 1 persoon recht heeft om zijn / haar stem uit te brengen. Het is de bedoeling dat er elk jaar voor een andere activiteit, ter ondersteuning van de vereniging wordt gekozen.
Op deze wijze wordt de medezeggenschap over het bestedingsdoel gewaarborgd.

Is uw interesse gewekt? Geeft U dan op bij een van onderstaande leden van het coördinatieteam. Voor andere vragen kunt u ook bij hen terecht.

Het coördinatieteam,

Klaas Smit