Skip Navigation LinksHome

05-06-2018

Afgelast

05-06-2018
De wedstrijd tussen VV Wagenborger Boys 2 en Westerlee 3 is afgelast.

Twaide - Westerle

04-06-2018
Afgelopen zaterdag pakte het Twaide 3 punten uit bij Damacota. Er werd met 2-3 gewonnen. Het Twaide kan met deze overwinning de 4de plek niet meer verliezen. Zaterdagavond werd Groot Leider door zijn team verrast bij Beltman met een bbq. Groot Leider stopt met het leiderschap van het Twaide. Morgenavond zal hij voor de laatste keer plaatsnemen in de dugout. Het Twaide speelt dan thuis tegen Westerlee. De volgende spelers zijn geselecteerd:

Jochem Smit
Bart Hiemstra
Tonnie Poker
Ruben Snijder
Bryan Hartsuiker
Cody Kuipers
Emiel Kuipers
Sander Levinga
Mike Poker
Jorik Hansen
Erwin Smit
Tjaart Weeke
Floris Muntinga
Marcelo de Boer.

Aanwezig 18.35 uur, aftrap 19.30 uur.

31-05-2018

Programma vrijdag

Aankomend vrijdag staat er weer een 7  tegen 7 toernooi van het 35+ op het programma.
De heren van Dhr. Huizinga nemen het op tegen ondermeer WEO, ZNC en Nieuwolda.

Tevens spelen de dames een oefenwedstrijd van 2x 30 minuten tegen De Fivel. Dit zal ook plaatsvinden op een half veld.

Beide wedstrijden beginnen om 19.30uur.

AED

Onze vereniging heeft van het loket leefbaarheid en het bewoners iniatief een AED gekregen. Deze is geplaatst in de hal van het gebouw. De vereniging laat een aantal mensen opleiden om met de AED om te gaan.

Metworsten

In samen werking met de Rabobank club actie metworsten verkocht in het dorp. Namens de vereniging willen we iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen.

Geen programma

Geen uitslagen